Marmelada češnja
Marmelada češnja
 
Marmelada je pripravljena iz zrelih domačih češenj, ki zorijo na sončni legi našega posestva. Češnje ročno potrgamo in izkoščičimo in predelamo v slastno marmelado. 
 
 
Vinogradništvo Mulec
 
3,50 €
 
 
 
o ponudniku
dodatne informacije
Zasajenih imamo 5 ha vinogradov, iz katerih letno pridelamo približno 30.000 litrov vina, ki ga v celoti ustekleničimo.

Pohvalimo se lahko s pestro sortno paleto vin, med katerimi je devet belih sort (renski rizling, sauvignon, traminec, chardonnay, sivi pinot, rizvanec, rumeni muškat, muškat otonel in hišna posebnost modri pinot v belem), rose in dve rdeči sorti (zweigelt in modri pinot).

 Pred petimi leti smo se odločili za integrirano pridelavo grozdja in vina. Vso grozdje tako potrgamo izključno ročno in ga stisnemo v moderni pnevmatski preši. Bela vina zorijo najmanj eno leto v nerjavečih inox posodah, za rdeča vina pa uporabljamo lesene sode, v katerih vina zorijo najmanj dve leti. Vsa sodobna tehnologija za obdelavo in predelavo nam omogoča pridelavo vrhunskih vin, tako suhih kot tudi slajših vin, penin in predikatov.

 K visoki kakovosti pridelanaga vina pa poleg ljubezni, s katero ga pridelujemo in sodobne tehnologije, pripomorejo tudi najboljše južne lege Ročice in Spodnjega Hlapja. Tako v naši 150-let stari kleti zorijo tudi ledene trgatve, suhi jagodni izbori in rdeča penina iz modrega pinota.
Pri nas te razvajamo z vodenimi degustacijami, kjer ti v prijetnem ambientu  vinske kleti izpričamo zgodbe naših vinskih sort, kjer vina okusiš, vonjaš in se jim prepustiš z vsemi čuti. 

Poleg vina se lahko prepustiš  tudi kulinaričnemu razvajanju in pestri ponudbi domačih dobrot. Posebej ponosni smo na naše domače marmelade izdelane po lastni recepturi, ki jih z veliko ljubezni pripravimo iz skrbno izbranega sadja, ki v glavnem obrodi na našem posestvu, zato so posamezni okusi na voljo v omejenih količinah in odvisni od "vremenskih muh". Na voljo imamo tudi dve teniški igrišči in zelenico za različne športne igre, prava posebnost pa je velika ograda s številnimi damjaki.

Spoznaj nas, bodi naš gost in dovoli, da te razvajamo z našimi dobrotami in gostoljubjem,
prisrčno tvoji  Mul(e)ci               

> Več o ponudniku
Teža370,00
 
Ostala ponudba
             
 
Copyright 2018 WeLoveSlovenia. Vse pravice pridržane.