O nas

O nas

             
 
V tej deželi so ljudje, ljudje, ki ustvarjajo navdihujoče zgodbe, preplet vonjev, okusov, zvokov, dišav in nasmehov...
Da, znamo in zmoremo! Biti pozitivni. Videti lepo. Narediti dobro. Gledati s srcem!
 


 
Radi imamo to našo državico, polno skritih kotičkov in veselih dogodivščin. Zato smo se odločili, da zgodbe, ki tvorijo našo posebno in unikatno turistično ponudbo, zberemo na enem mestu in tako povabimo/privabimo v naše kraje vse tiste ljubitelje miru, narave, kulinarike, adrenalina, posebnih doživetij…

Ustvarimo skupaj nepozabno doživetje za vsakega obiskovalca!
 


 
Ljubimo S LOVE nijo.

Deželico, kjer lahko z dvojino izraziš najlepše. Ljubezen do dežele, ki si zasluži najboljše.
Majhna, hitro dostopna, raznolika, domača. Prijazna.

Kjer zaradi svoje majhnosti veliko prebivalcev govori tuje jezike, tako da z obiskovalci zmeraj najdemo skupen jezik. Kjer besede zmanjkajo, pa je na voljo univerzalni jezik - nasmeh.

Mi imamo radi SLOVENIJO. Tudi vi?
 Naša prekrasna deželica, kjer domuje dva milijona prebivalcev. Skrito med Alpe, Panonsko nižino in Jadransko morje.

Prav vsak lahko najde v Sloveniji svoj košček zase in svoj užitek. V to smo prepričani. Prepričajte se tudi vi. Pobrskajte po spletnem portalu in se prepustite lepotam Slovenije.

Tudi vi (so)ustvarjate zgodbe slovenskega turizma? Delite jih z nami! Z veseljem vam bomo pomagali, da bo tudi vaša zgodba zagledala luč sveta in se predstavila (še) širšemu številu ljudi.
 
WeLoveSlovenia.si, yes@weloveslovenia.si. Turizem Živa Vincetič s.p., Klinetova ulica 12, 2000 Maribor, davčna številka SI 79549356, matična številka 6798446000.