Impressum - Pravno obestilo

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh www.weloveslovenia.si so zaščiteno avtorsko delo lastnika spletne strani Turizem, Živa Vincetič s.p.in/ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah.

IMPRESSUM - PRAVNO OBVESTILO

             
 
 

Upravljalec stran: Turizem, Živa Vincetič s.p., Klinetova ulica 12, 2000 Maribor

 

Izvajalec: BuyITC inovativne internet rešitve, Prvomajska ulica 30, 2000 Maribor

 

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh www.weloveslovenia.si so zaščiteno avtorsko delo lastnika spletne strani Turizem, Živa Vincetič s.p.in/ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP Ur.l.RS, št. 16/07,68/08 in 110/03), ali pa je za njihovo uporabo pridobil ustrezna soglasja avtorjev.

Prepovedana je kakršnakoli reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika spletne strani www.weloveslovenia.si Turizem, Živa Vincetič s.p..


Vir fotografij objavljenih na spletni strani je www.slovenia.info in lasten arhiv. Avtorstvo drugih fotografij je objavljeno ob fotografiji.

S pisnim dovoljenjem podjetja Turizem, Živa Vincetič s.p. so lahko dokumenti in vsebine, ki so objavljeni na spletni strani www.weloveslovenia.si shranjevani, razmnoževani ali kako drugače razširjani izključno v nekomercialne namene in skladno z določbami ZASP, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, kot vir podatkov mora biti vidno označeno spletno mesto www.weloveslovenia.si, Turizem, Živa vincetič s.p., podatki pa morajo ostati nespremenjeni.

Podjetje Turizem, Živa Vincetič s.p. se z vsebino spletnega mesta trudi zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za morebitno škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Turizem, Živa Vincetič s.p. si pridružuje pravico spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila.


Varovanje podatkov

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani www.weloveslovenia.si nam je zelo pomembna. Več informacij o varovanju podatkov, najdete tukaj.